Over ons

Klein Gebbink Stucadoors

Klein Gebbink Stucadoors is januari 2013 gestart. Nick klein Gebbink is begonnen als ZZP-er, maar in april 2014 heeft hij met vader Jos klein Gebbink een doorstart gemaakt als VOF. Hiermee maken wij de geslaagde combinatie tussen kennis, vaardigheden, de juiste houding, en jarenlange ervaring.

Nick klein Gebbink heeft inmiddels 10 jaar ervaring binnen het vak. Terwijl hij die ervaring opdeed, heeft hij ook opleidingen kunnen volgen om zijn kennis, vaardigheden, professionaliteit en ondernemerschap te vergroten. Dit heeft ertoe geleidt dat hij zeer diverse klussen kan aanpakken.

Jos klein Gebbink heeft inmiddels 20 jaar ervaring binnen het vak, hij is bij verschillende bedrijven in loondienst geweest. Nu is het echter tijd om zelf, in samenwerking met zijn zoon, te laten zien wat hij kan. Ook Jos kan zeer diverse werkzaamheden aan, zijn specialiteiten liggen bij het spackspuiten.

Binnen deze samenwerking zorgen wij ervoor dat we elkaars talenten en ambities optimaal benutten.

Klein Gebbink Stucadoors is gevestigd in Groenlo en is een traditioneel bedrijf dat zich richt op de particulieren en kleinbouw. Als kleinschalig bedrijf vinden wij een persoonlijke benadering erg belangrijk, net als een unieke, eerlijke adviezen voor de beste aanpak van uw woning. Wanneer u ons benaderd komen wij allereerst vrijblijvend langs om een kijkje te nemen, u van advies te voorzien, en de mogelijkheden te bespreken.

Wij zijn gespecialiseerd in renovatie en restauratie stucwerkzaamheden zowel handmatig als machinaal. Zowel voor binnen als buiten bent u bij ons bij het goede adres.